Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε  στα σχέδια σας.

Στην εταιρεία μας, έχουμε μια ομάδα που  εξυπηρετεί τις ανάγκες  ξενοδοχείων, καφετεριών, μπαρ και εστιατορίων, εδώ και πολλά χρόνια, από το 1990. Τώρα, μετά τον συνεταιρισμό  των εργοστασίων στην Κύπρο αλλά και  εργαστηρίων στην Ελλάδα είμαστε στην ευχάριστη θέση να κατασκευάσουμε πάρα πολλά προϊόντα  ανάλογα με τις ανάγκες  σας.

Μπορούμε, με τις ενδείξεις τον διακοσμητών και αρχιτεκτόνων  να κατασκευάσουμε επίπλωση,  καθιστικά αλλά και ντεκόρ για το χώρο σας, έχοντας όλες τις υποδομές αλλά και την τεχνογνωσία να  κάνουμε  ειδικές κατασκευές.

Μπορούμε επιπλέον να κατασκευάσουμε  με φωτογραφία που θα μας υποδείξετε και σας άρεσε να μπει στο χώρο σας, πάντα με τα σωστά υλικά βάσει των υποδείξεων της ευρωπαϊκής ένωσης, την εξαίρετη κατασκευή  αλλά και  τις  πολύ καλές τιμές, ενέργειες που  συνθέτουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Επίσης,  εισάγουμε από Ιταλία  και άλλες χώρες ανά τον κόσμο  για να συμπληρώσουμε την συλλογή μας, πάντα με αξιόπιστες εταιρείες που μας παρέχουν καλές κατασκευές και εγγυημένες.

Τα  εργοστάσια μας  καλύπτουν  έκταση  4,000 τ.μ. στεγασμένου χώρου στο  σύνολο και εργάζονται  πάνω από 70 εργαζόμενοι στην Κύπρο.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δείτε  εσείς οι ίδιοι τι μπορούμε να σας προσφέρουμε ελπίζοντας σε μια σύντομη συνεργασία!